Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Samsung comunică video

Făcând încă un pas înainte în poziția de lider în domeniul aparaturii electronice de larg consum, Samsung Electronics a expus la Londra, în cadrul expoziției Global Roadshow 2004, cel mai mare televizor cu plasmă, cu o diagonală de 80 de inch și un elegant televizor TFT de 57de inch.

Ambele modele suportă cea mai înaltă rezoluție disponibilă la ora actuală. Televizorul PDP de 80 inci oferă imagini de înaltă definiție de la 2,07 milioane pixeli (1920x1080 scanare progresivă) - o rezoluție care oferă imagini de două ori mai clare decât ale modelelor disponibile pe piață la ora actuală, în timp ce modelul TFT are o rezoluție de 1920 x 1080.

Televizorul Samsung TFT-LCD de 57 inci oferă o imagine foarte clară, de înaltă rezoluție, și excelează în performanță. Cu un timp de reacție sub 8ms, ecranul asigură un playback excelent al celor mai dinamice conținuturi și poate susține o emisie de cea mai înaltă definiție.

Alături de aceste produse de top, participanții la Global Roadshow 2004 au putut vedea întreaga ofertă digitală a companiei Samsung și au trecut în revistă cele mai noi produse: handset-uri mobile, televizoare digitale, sisteme de home entertainment și alte exemple de produse inovatoare din punct de vedere tehnologic.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro