Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Symantec Business Day

Romsym Data - Value Added Distributor și centru de instruire autorizat pentru Symantec în România - și Compania Symantec - lider mondial în securitatea informațiilor - au organizat în 8 octombrie, a.c., Symantec Business Day.

Au fost prezentate cele mai noi soluții în domeniul securității informației și tendintele anului 2005. Întâlnirea s-a bucurat de participarea unor invitați de la Symantec Hungary: Laszlo Gombas, Senior system engineer, și Harold Teasdale, Key Account Manager. "Dacă avem în vedere rezultatele celui mai recent raport Symantecîin domeniul amenințărilor la adresa Internet-ului din punct de vedere al securității, atunci există motive de îngrijorare în această direcție. Produsele Symantec sunt însă recunoscute ca lider global în domeniul securității informației organizațiilor" a declarat Răzvan Balint, Director Executiv Romsym Data. "O prezentare cuprinzătoare, precum cea de astăzi, a soluțiilor celor mai des utilizate de la Symantec nu poate fi decat benefică în acest context, în condițiile în care răspunsul Symantec la apariția amenințărilor informatice este extrem de prompt."

Symantec Business Day a reunit reprezentanți din domenii diverse, specialiști IT interesați de securitatea informațională. Prezentările au fost realizate de catre Laszlo Gombas, Senior System Engineer și Harold Teasdeale, Key Account Manager din partea Symantec Hungary, de către Răzvan Balint, Director Executiv și Mihai Cucu, Symantec Certified Security Engineer de la Romsym Data. Titlurile cela mai interesante sunt după părerea noastră Symantec Client Security, Soluții Symantec în contextul BS 7799, Symantec Gateway Security 5400 series, Symantec Gateway Security 300 series, Intrusion detection solutions from Symantec: ManHunt, 7100 appliance series, Man Trap si DecoyServer. A fost făcută o trecere în revistă a produselor anului 2005. Au urmat discuții interesante unde participanții au punctat necesitatea unor soluții performante în domeniu și implicarea Symantec în modelarea produselor cât mai aproape de dorințele reale ale clienților. - D.I.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro