Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Logitech în România

Logitech, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de componente periferice pentru computere, a anunțat pe 12 octombrie a.c. lansarea noilor sale produse și pe piața IT din România.

Familia de produse Logitech include dispozitive de imagine - webcam-uri, mouse-uri, tastaturi, speakere și cărți, precum și periferice pentru jocuri. Produsele includ QuickCam pentru comunicare online video și audio, Logitech VideoCall pentru bandă largă, care funcționează cu AIM/AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger și Windows Messenger. În cadrul evenimentului de lansare, Teodora Bernarello, Channel Marketing&PR-SEER pentru Logitech, a declarat că în cadrul companiei se așteaptă o creștere anuală de 25 de procente. În același timp Logitech intenționează și extinderea comercializării și a produselor premium nu numai pentru PC, ci și a celor pentru console de jocuri. "Ne vom axa și pe promovarea accesoriilor pentru telefoanele mobile dar și pentru telecomenzi inteligente", a declarat Teodora Bernarello.

Logitech International are unități de producție și birouri în principalele orașe din America de Nord, Europa, Asia Pacific, numărul de angajați depășind valoarea de 6000. Produsele companiei îmbină întotdeauna tehnologii inovatoare, design-ul premiat de numeroase ori și prețurile excelente. Unul dintre cele mai noi produse lansate pe piață este și mouse-ul cu laser, primul de acest tip. - C.L.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro