Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Design și ergonomie

Compania Nec/Mitsubishi a lansat recent o nouă gamă de monitoare LCD, punând un accent deosebit pe design și ergonomie. Noile monitoare dețin proprietăți speciale, menite să realizeze o cât mai bună interoperabilitate cu utilizatorul: picior de susținere rabatabil, pentru plasarea ecranului la un unghi potrivit fiecărui utilizator, rotirea în plan portret a ecranului, rotirea ecranului în jurul bazei sale, ajustarea ecranului la unghiuri de valori diferite pe axa verticală.

Nec/Mitsubishi aduce noutăți și la capitolul reglare de imagine, printre noile funcții numărându-se "Automatic brightness control", "Automatic Black Level Adjustment", "Advanced Non Touch Auto Adjust (ANTAA)" și "Gama Comp Software".

Compania a mai investit și în funcții speciale pentru reglarea imaginii, utilizatorul având acum posibilitatea de a controla cele trei nivele RGB dar și alte trei noi nivele, CMY, extinzându-se în acest mod plaja de valori de culoare ce poate fi atinsă. O altă noutate introdusă de Nec/Mitsubishi este posibilitatea de control asupra meniului prin intermediul unui joystick cu activare în cinci direcții și existența unei bare detașabile pentru cele două difuzoare.

Generația 2005 conține 13 noi modele de monitoare, acoperind atât sectorul consumatorilor cu pretenții financiare mai mici, prin modelul LCD52VM, ajungând până la sectorul Corporate, vârful de lance din cadrul acestuia fiind reprezentat de modelul LCD2180UX. De asemenea, monitoarele permit lucrul în mediul CAD, dar și medical (alb-negru cu definiție extinsă). - C.L


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro