Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

Recente - PC Magazine Romania, Noiembrie 2004

Generația 8

Softwin a anunțat recent lansarea Generației 8 BitDefender, o linie de noi produse de securitate pentru stațiile de lucru. Vârful de lance al noii generații este BitDefender Professional Plus, o soluție completă de securitate antivirus, firewall și antispam. Noul produs vine să înlocuiască BitDefender Professional Edition (antivirus&firewall) din Generația 7, având motoare de scanare noi și, în plus, un filtru antispam avansat care poate fi folosit direct de pe bara de instrumente Outlook.

Cel de-al doilea produs din noua suită, BitDefender 8 Standard, este o soluție software antivirus care are încorporate aceleași motoare de scanare revoluționare folosite și de BitDefender Professional Plus, însă al cărei public țintă sunt utilizatorii de calculatoare care nu au nevoie sau nu vor protecția adăugată a unui firewall ori a unei soluții antispam.

Aceste două produse vor fi urmate în aproximativ o lună de lansarea BitDefender SpamDeny, un produs antispam bazat pe numai puțin de cinci filtre menite să protejeze utilizatorii în fața avalanșei de mesaje nesolicitate.

Lansarea Generației 8 BitDefender a avut loc în cadrul primei conferințe BitDefender InfoSecurity Meeting, o întâlnire a celor mai importanți clienți BitDefender, în care au fost dezbătute teme legate de evoluția și tendințele amenințărilor informatice, metode de protecție antivirus și antispam, precum și noua ofertă de produse BitDefender pentru piața românească.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro