Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Ianuarie 2004

Cel mai bun conținut digital

Sistemul electronic național, lansat de MCTI în septembrie 2003 și accesibil pe Internet la adresa www.e-guvernare.ro a primit în cadrul Summitului Mondial pentru Societatea Informațională de la Geneva premiul pentru "cel mai bun conținut digital" la secțiunea e-Government.

www.e-guvernare.ro este al doilea proiect românesc care a primit în anul 2003 recunoașterea internațională, după ce sistemul electronic de achiziții publice a fost nominalizat ca exemplu de bună practică la nivel european la Conferința la nivel înalt pe tema e-Government, desfășurată în vara acestui an în Italia.

În cadrul Summitului Mondial pentru Societatea Informațională, cel mai mare eveniment din domeniu, organizat de Națiunile Unite prin Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor, au fost premiate 40 de proiecte, considerate cele mai avansate din punctul de vedere al dezvoltării conținutului digital, selectate dintre 800 de aplicații înscrise în concurs de 136 de țări din întreaga lume. Concursul s-a desfășurat pe opt secțiuni, pentru fiecare dintre acestea fiind alese cele mai bune cinci proiecte. Sistemul românesc premiat la categoria e-Government a fost dezvoltat printr-un parteneriat între Softwin și Microsoft România.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro