Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Ianuarie 2004

IBM preia servicii Raiffeisen

Raiffeisen Bank România și IBM România au semnat un contract multianual de externalizare (out-tasking) a serviciilor pentru sistemul informatic și cel de telecomunicații al băncii.

Serviciile care vor fi preluate de către IBM vor acoperi integral activitatea de suport pentru sistemele TI&C și de securitate ale Raiffeisen Bank din sucursale, agenții și reprezentanțe. Acestea vor consta în operațiuni post-achiziție, activități de instalare, reconfigurare, întreținere preventivă, remediere a defecțiunilor, instalări de software și proiecte de relocare, migrare sau actualizări la scară largă și servicii de instruire pentru utilizatorii finali ai sistemelor.

Potrivit contractului, serviciile furnizate de către IBM utilizatorilor finali Raiffeisen Bank acoperă următoarele domenii: telefonie, VSAT (Very Small Aperture Satellite Terminal), LAN (Local Area Network), stații de lucru desktop, portabile, periferice, servere, aplicație MultiCash, sisteme de securitate bancară. IBM va prelua în etape aceste categorii de servicii, astfel încât în luna mai 2004, compania să acopere întreaga rețea de sucursale, agenții și reprezentanțe ale Raiffeisen Bank din țară.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro