Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Ianuarie 2004

Dublă lansare pe piața telecomunicațiilor

Connex a lansat serviciul Connex MMS, serviciu ce aduce utilizatorilor proprii posibilitatea transmiterii mesajelor multimedia. Fiecare mesaj va putea conține un text (un comentariu), sunet și imagine. Cu ajutorul serviciului Connex MMS, clienții Connex pot trimite mesaje multimedia de la un telefon compatibil MMS către un alt telefon Connex și către orice adresă de e-mail. Abonații Connex își pot păstra mesajele multimedia într-un album personal trimițându-le de pe telefon la adresa [email protected], sau le pot expune într-un album public, accesibil tuturor vizitatorilor portalului myX.

În cadrul aceluiași eveniment, Siemens Mobile a lansat noul său telefon, M55, terminal compatibil MMS. "Cu noul telefon Siemens M55, clienții Connex au la dispoziție o multitudine de posibilități de exprimare, folosind serviciul MMS. Telefonul M55 a fost creat pentru oamenii tineri și dinamici, care doresc să comunice într-un stil cu totul personal", a declarat cu această ocazie Dieter Angerer, Director Information & Communication Carrier, Siemens Mobile Romania.

Înzestrat cu multiple funcționalități și caracteristici, cum ar fi ecran color cu rezoluție înaltă și melodii polifonice, acest mobil tri-band oferă posibilitatea de a combina imagini cu sunete și lumină, pentru a pune cât mai bine în valoare stilul personal. - CL

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro