Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2003

Bilanț SIVECO România pe primele șase luni ale anului 2003

Prima jumătate a acestui an a confirmat anticipările pe care compania SIVECO România le făcea la începutul lui 2003. Cifra de afaceri realizată în primele două trimeste ale anului a atins 6 milioane USD - în conformitate cu planul de afaceri pe această perioadă.

Irina Socol, directorul general al companiei, declară: "Nu numai că ne-am îndeplinit obiectivele financiare propuse pentru această perioadă, dar am început deja să semnăm contracte pentru anii 2004 si 2005. Proiectele începute anul trecut s-au menținut în același ritm alert. De asemenea, am reînnoit contracte cu beneficiari din Germania, Franța, Belgia și am identificat noi posibilități de extindere a afacerilor în afara granițelor - unul dintre proiectele de perspectivă vizând un beneficiar important din Croația."

Conform studiului IDC privind piata ERP pentru 2002, SIVECO Romania este furnizorul de soluții ERP (Enterprise Resource Planning) cu cu cea mai ridicată rată anuală de creștere, în cazul de față fiind de 57%. În ultimii doi ani, compania a urcat constant, în 2002 ajungând să dețină 10,8% din piața de soluții în acest domeniu.

Tot în 2002 compania s-a situat pe primul loc între societățile românești furnizoare de soluții de gestiunea resurselor întreprinderii și între primii trei furnizori de produse ERP din România. Această tendință a anului 2002 se regăsește și în vânzările de Siveco Applications pe primele 6 luni ale anului 2003, perioadă în care portofoliul de clienți al SIVECO Romania SA s-a mărit cu 10 beneficiari noi. În conformitate cu evoluția proiectelor echipa SIVECO Romania a sporit de la 170 de specialiști, la începutul anului, la aproape 200, creșterea numerică fiind susținută de cea calitatativă. Recent, compania a parcurs cu rezultate excelente reauditarea anuală a sistemului calității, efectuată de către AFAQ ASCERT INTERNATIONAL, organizație de certificare având reputația unei exigențe deosebite.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro