Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2003

Contracte valoroase pentru S&T

Compania S&T AG a încheiat recent două contracte în valoare de câteva milioane de dolari cu doi importanți furnizori de comunicații mobile - Connex și Mobiltel Bulgaria.

S&T a început deja construcția un centru de date suplimentar pentru Mobiltel, cel mai mare operator GSM din Bulgaria, cu o cotă de piață de circa 80 de procente. Acest al doilea centru va prelua toate procesele vitale ale companiei, fără întreruperi, în eventualitatea apariției unor defecțiuni la centrul principal. Din motive de securitate, centrele de date sunt situate la o distanță de câțiva kilometri unul de celălalt, fiind conectate prin linii de mare viteză. Soluția dezvoltată de S&T este compatibilă cu infrastructura Mobiltel deja existentă, permițându-i liderului de piață să recupereze costurile investiției într-o perioadă mai scurtă de timp.

Colaborarea cu Connex urmărește aducerea infrastructurii de date și arhivarea centralizată a datelor la cel mai înalt standard tehnologic. Specialiștii S&T au creat o soluție adaptată la nevoile clientului, pe care au implementat-o folosind cea mai nouă tehnologie de stocare și cel mai modern software de management de la EMC.

"Colaborarea îndelungată cu S&T și permanenta dezvoltare a soluțiilor complexe de stocare a datelor ne permit să adaptăm continuu serviciile pe care le oferim la nevoile clienților noștri. Această investiție a fost accelerată de fluxul crescut de informații între diversele aplicații specifice telecomunicațiilor și va îmbunătății semnificativ gradul de competitivitate al companiei noastre pe această piață dinamică.", a declarat Laurențiu Mandu, director al departamentului informatic al firmei Connex.

Detalii la: www.snt.ro

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro