Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2003

MiTAC lansează primul telefon mobil cu cipset Intel

Giganții calculatoarelor personale Microsoft și Intel iși vor vedea pe piață primul telefon mobil proiectat în comun, prin lansarea companiei taiwaneze MiTAC din această toamnă.

Va fi primul telefon mobil care folosește un cipset de la Intel. MiTAC, un producator de calculatoare care se extinde acum și în zona handheld-urilor, a prezentat noul model 8380 pe situl sau Web Mio (www.justmio.com). Mio este numele de marcă utilizat de MiTAC. Telefonul se bazează pe proiectul de referință furnizat de Intel și Microsoft, model făcut public prima oară la începutul anului 2002. Telefonul va reda muzică, imagine, va trimite e-mailuri, și va păstra un jurnal, pe lângă funcția principală de a realiza apeluri telefonice.

Mio 8380 este un model cu clapetă rabatabilă, capabil de a funcționa în benzile GSM de 900, 1800 și 1900 MHz, ceea ce îl face compatibil cu rețelele de telefonie mobilă de pe tot globul. Ecranul color, cu diagonala de 55 mm, poate suporta până la 65.000 de culori, fiind destul de mare pentru vizualizarea fotografiilor sau urmărirea unor mici clipuri video.

Detalii la: www.mitac.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro