Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2003

FSC lider pe piața românească de desktop-uri

Conform unui studiu realizat de IDC, în trimestrul doi al anului 2003 compania Fujitsu Siemens Computers a ocupat locul I în topul vânzărilor de desktop-uri în România, cu o cotă de piață de 10,8%.

Rezultatele Fujitsu Siemens Computers (FSC) în România în anul 2003 au depășit cu mult așteptările analiștilor pieței TI, astfel că după ce în anul precedent FSC s-a clasat în primele trei cele mai vândute brand-uri de calculatoare, în trimestrul unu și doi din 2003, poziția companiei s-a consolidat constant, culminând cu obținerea primei poziții pe piața de desktop-uri după numai 5 trimestre de prezență în România.

Fujitsu Siemens Computers România a înregistrat creșteri semnificative și în ceea ce privește numărul de portabile și servere livrate în acest trimestru, la ambele categorii cantitățile dublându-se față de aceeași perioadă a anului trecut.

"Credem că rezultatele IDC publicate pentru al doilea trimestru al anului 2003 confirmă în primul rând calitatea muncii depuse de echipa FSC în cele 5 trimestre de prezență în România. Suntem cu siguranță reprezentanții celui mai eficient echilibru între parteneri-clienți-echipa locală de pe piața românească de tehnologia informației", a declarat Claudiu Florică, Directorul Reprezentanței FSC în România

Fujitsu Siemens Computers a luat ființă pe 1 octombrie 1999, în urma fuziunii dintre Fujitsu Limited Computers (Europe) și Siemens Computer Systems, firme care anterior acestei operatiuni funcționau separat. Prin această cooperare globală, Fujitsu și Siemens au reușit în scurt timp să asigure accesul la scară largă la tehnologiile de vârf din domeniul informaticii.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro