Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2003

Două noi imprimante Canon

Înlocuind modelele S200 și i320, noile imprimante cu jet de cerneală Canon, BubbleJet i250 și i350, se adresează utilizatorilor individuali cu necesități de calitate ridicată, la un preț accesibil. Rezoluția maximă de tipărire este de 4800x1200 dpi, viteza specificată fiind cu 120% mai mare decât cea a modelului S200. Astfel, Bubble Jet i250 are o viteză de 12 ppm alb-negru și 9 ppm color, iar Bubble Jet i350 o viteză de 16 ppm alb-negru și 11 ppm color. Designul celor două modele a fost preluat de la versiunea i320.

Posibilitatea de tipărire fără margini pe formatele 4x6" și 5x7" adaugă mai mult realism imaginilor obținute, acestea putând fi asemănate cu fotografiile tradiționale. Ambele imprimante utilizează tehnologia proprietară Canon, Microfine Droplet Technology, care permite obținerea unei dimensiuni constante, de 5 picolitri, a picăturii de cerneală. Această metodă este utilizată pentru a realiza un cap de printare care încorporează atât duzele, cât și elementele de încălzire utilizate pentru a elibera cerneala. Rezultatul îl constituie redarea mult mai fină a detaliilor.

Imprimantele sunt însoțite de aplicația Easy-PhotoPrint, care face din tipărirea foto o operație simplă. Acest software interpretează și informațiile de setare a aparatului foto, înregistrate în timpul fotografierii, pe aparatele compatibile Exif 2.2. Se pot obține astfel fotografii de calitate, cu un aspect mai natural.

Conexiunea la calculator se face prin intermediul interfeței USB, ambele imprimante fiind compatibile cu sistemele de operare Windows și Macintosh. - ȘI

Detalii la: www.twister.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro