Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Septembrie 2003

Performanțe deosebite pentru Microsoft România

Microsoft România a prezentat în luna august datele financiare obținute în anul fiscal 2003 (1 iulie 2002 - 30 iunie 2003), atât la nivelul corporației cât și cele ale filialei locale.

Microsoft Corp. a încheiat anul fiscal 2003 cu rezultate notabile, obținând venituri de 32,19 mld.$, ceea ce reprezintă o creștere de 13% față de anul 2002. Profitul operațional a fost de 13,22 mld.$ față de 11,91 în 2002, iar profitul net de 9,99 mld., cu 2,16 mld. mai mult decât anul trecut.

Și Microsoft România a încheiat anului fiscal 2003 cu performanțe deosebite: o creștere de peste 30% față de 2002, ritmul mediu anual de creștere în cei șapte ani de la deschiderea filialei fiind unul dintre cele mai mari din lume: 67%.

Filiala Microsoft România își urmărește cu consecvență misiunea de a răspunde cerințelor pieței locale, aplicând modelul de business al corporației. Specifică acestui model este relația solidă cu partenerii, dintre care 95% și-au reînnoit an de an statutul de parteneri certificați în cadrul programului Microsoft Certified Partner. În prezent, există peste 140 de companii care beneficiază de acest statut și peste 1300 de reselleri pentru care au început un nou program Microsoft Commercial Partner. Interesul pentru certificările Microsoft crește de la an la an, numărul specialiștilor Microsoft Certified Professional depășind 2000.

Programele de parteneriat cu furnizorii și integratorii de soluții vor continua și anul viitor, obiectivul companiei fiind acela de a realiza o ofertă de soluții din care clienții pot alege ceea ce corespunde cerințelor lor specifice de business. "Anul 2004 va însemna un efort concentrat asupra creșterii satisfacției clienților noștri. Vom desfășura campanii care vor explica valoarea de business pe care o pot adăuga produsele noastre, ne vom implica tot mai mult alături de parteneri în proiecte critice, vom oferi fiecărui segment de business soluții pe măsura dimensiunii afacerii respective", a declarat Silviu Hotăran, General Manager Microsoft România. "Dorim să ne implicăm și mai mult în programe educaționale, cu o nouă abordare pentru licee și școli generale. Vom fi prezenți în comunitatea dezvoltatorilor și profesioniștilor TI și vom răspunde așteptărilor lor, care vor ajunge direct la grupurile de cercetare-dezvoltare. Realizarea obiectivele noastre depinde de modul cum clienții ne percep ca partener de încredere, care să le susțină creșterea afacerilor lor."

De asemenea, până la sfârșitul acestui an calendaristic vor apărea noi produse: Office System 2003, care include acum suita de aplicații Office (îmbogățită cu noi componente de mare productivitate), dar și servere ca Microsoft Exchange Server 2003 și Sharepoint Portal Server 2003. Small Business Server 2003 va fi principalul produs destinat întreprinderilor mici și mijlocii. - EAL

Detalii la: www.microsoft.com/romania


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro