Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Perfomanță la puterea 3

HP a anunțat că în urma combinării resurselor sale tehnice cu cele companiilor Oracle, SAP AG și ABB s-a realizat un mediu de producție Oracle 9i Real Application Clusters care rulează SAP R/3 pe servere HP Alpha/Tru64 UNIX pentru firma ABB Germania.

ABB, lider în tehnologii de alimentare cu energie și automatizare, este primul client mondial la care a fost implementat atât sistemul SAP R/3, cât și tehnologia Oracle de clustering pentru baze de date.

Oracle 9i Database cu Real Application Clusters este o soluție de cluster distribuită, de înaltă performanță, scalabilă, care corespunde extrem de bine suitei mySAP Business. ABB a început testarea soluției din octombrie 2002 și o folosește din luna mai. "Pentru a face față liniilor noastre variate de afaceri, avem aproximativ 20 de sisteme de producție care rulează SAP R/3, accesate de aproximativ 10.000 de utilizatori din întreaga lume", spune Juergen Wingerter, Manager Solution Architecture, ABB. "Testul Oracle 9i Real Application Clusters realizat în strânsă consultare cu HP, Oracle și SAP nu numai că ne-a confirmat așteptările, dar nici nu a trebuit să împingem platforma HP la limitele sale de performanță".

În afara implementării pe serverele Alpha/Tru64 UNIX, HP lucrează în prezent la implementarea tehnologiei de clustering Oracle și pe alte platforme certificate ale suitei mySAP Business. - EAL

Detalii la: www.hp.com.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro