Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Unități de rescriere DVD

Romsoft, distribuitor Plextor în România, a anunțat lansarea unității optice DVD recorder din seria PX-708 care suportă formatele DVD+R/RW și DVD-R/RW și poate stoca o capacitate de 4.7GB în mai puțin de 10 minute.

Noul model Plextor este disponibil atât în variantă internă (PX-708A) cât și în variantă externă (PX-708UF). Ambele unități scriu și rescriu la viteze de 8x și 4x pentru formatul DVD+R/RW , respectiv 4x și 2x pentru formatul DVD-R/RW.

Unitățile citesc DVD-ROM-uri la viteza de 12x. De asemenea, PX-708A și PX-708UF pot citi, scrie și rescrie CD-uri la viteze de 40x, repectiv 24x.

Făcând parte din familia de unități optice Plextor, ambele modele beneficiază de tehnologiile Buffer Underrun Proof, Powe Rec și VariRec. În plus, ambele unități beneficiază de funcția Background Formatting ce permite formatarea mediilor optice în timpul scrierii. Varianta internă PX-708A are interfață E-IDE (ATAPI) și este disponibilă cu front panel de culoare albă sau neagră. Varianta externă beneficiază de interfețe USB 2.0 și IEEE 1394 (FireWire).

În versiunea retail unitățile sunt însoțite de un bogat pachet software ce include: Ahead Nero (CD/DVD Mastering software), Ahead InCD (Packet Writing software), Pinnacle Studio 8, Cyberlink Power DVD (DVD Player) și PlexTools Professional (utilitare pentru CD/DVD).

Unitățile Plextor PX-708Asi PX-708UF vor fi disponibile în România prin Romsoft și Depozitul de Calculatoare de la jumătatea lunii august, respectiv începutul lunii septembrie a.c. - EAL

Detalii la: www.itshop.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro