Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Culori magice de la Minolta

Minolta a lansat recent imprimanta laser color contone A3+ magicolor 7300, prima imprimantă laser color de mare viteză cu tehnologie tandem produsă ca urmare a asocierii dintre Minolta și Fijutsu.

Magicolor 7300 este destinată mediilor cu volume de printare mari și variabile ca formă și conținut cum ar fi printarea de documente office color sau alb negru, direct mailing, proofing pentru layout-uri, broșuri în tiraj redus etc.

Viteza de printare a imprimantei este de 21 pagini/minut A4 și 10 pagini/minut A3 indiferent de tipul documentului (monocrom sau color) și de gradul de acoperire, imaginile obținute având tonuri continue de culoare. Capacitatea mare de alimentare cu hârtie - între 750 de coli (două tăvi de 250, respectiv 500 de coli) și maxim 1750 - pemite printarea unor volume mari de documente, prin cele trei interfețe disponibile - USB, rețea și port paralel. Pentru creșterea eficienței și vitezei printării în rețea, imprimanta dispune de memorie standard de 128MB, expandabilă la 512 MB RAM.

Magicolor 7300 oferă multiple posibilități de reducere a costurilor, una dintre ele fiind printarea față-verso automată (cu unitatea duplex) pentru toate formatele de hârtie suportate. Viteza de procesare poate fi mărită prin adăugarea unui hard disk intern ce poate prelua și procesa mai rapid printurile trimise prin rețea sau poate stoca fonturi.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale acestei imprimante este reprezentat de utilizarea unei game foarte variate de medii de printare (hârtie reciclată, folii transparente, etichete, hârtie glossy, hârtie groasă și plicuri), toate putând fi alimentate prin oricare din tăvi. Imprimanta este livrată cu un set complet de consumabile care pot fi înlocuite foarte ușor de orice utilizator. - EAL

Detalii la: www.minolta.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro