Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Soluție de acces securizat în clădiri

Siemens Business Services a lansat recent o soluție pentru monitorizarea eficientă a vizitatorilor în companii și instituții guvernamentale. SecurA+ presupune ca fiecare vizitator să primească permise personalizate pentru le purta pe durata vizitei și funcționează astfel: vizitatorul este fotografiat digital la intrare sau la recepție. În 30 de secunde, i se dă un permis cu fotografia sa, numele, orele de vizită și numele angajatului care primește vizita.

Culoarea de fond a permisului indică zona clădirii unde persoana respectivă poate avea acces. Informațiile pot fi stocate și sub forma unui cod de bare, astfel încât la ieșire să poată fi ușor citite de un scaner. În momentul emiterii permisului, pe PC-ul angajatului care primește vizita apare fotografia persoanei care a sosit. Permisul nu este înmânat vizitatorului decât dacă angajatul respectiv autorizează vizita. Costul unui astfel de permis este de circa 15 euro cenți.

SecurA+ a fost dezvoltată de Siemens Information Systems, filiala din India a Siemens Business Services, care a implementat-o deja cu succes în peste 40 de instituții guvernamentale și companii internaționale din India. Siemens Business Services a intrat acum cu această solutie și pe piața internațională. SecurA+ este disponibilă în limba engleză, germană și japoneză. - EAL

Detalii la: www.sbs.siemens.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro