Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Gigabit pentru desktop

SMC Networks a anunțat lansarea unei noi linii de produse ce evidențiază angajamentul companiei de a oferi "Gigabit pentru desktop". Două switch-uri Gigabit EZ Switch 10/100/1000 - SMC8505T și SMC8508T - împreună cu un card de rețea PCI Gigabit Ethernet - EZ Card 1000 SMC9452TX - permit noii linii de produse SMC să ofere conexiuni Gigabit accesibile pentru sisteme desktop, în toate mediile de afaceri.

Noile switch-uri SMC EZ Switch 10/100/1000, SMC8505T și SMC8508T aduc sistemelor desktop rapiditatea Gigabit prin intermediul a cinci sau opt porturi auto-MDIX susținute de o listă de adrese MAC de 8 k și suport Jumbo Frame care fac aceste noi switch-uri potrivite atât pentru întreprinderi, cât și pentru mediul SOHO, pentru aplicații puternice care cer viteză și lățime de bandă crescute.

Oferind conectivitate la viteze de 10 Mbps, 100 Mbps și 1000 Mbps, adaptorul EZ Card 1000 SMC9452TX suportă duplex integral pentru maximizarea vitezei potențiale a rețelei, adaptându-se în același timp infrastructurii existente. Perfect compatibil cu standardele IEEE, SMC9452TX reprezintă soluția ideală pentru transmiterea rapidă a informațiilor, cu eforturi minime pentru CPU. Caracteristici avansate precum TCP și UDP Checksum, controlul traficului (Flow Control), suport Jumbo Frame și 802.3p asigură integritatea datelor, chiar în condițiile unei încărcări mari. Aceste caracteristici, combinate cu un set de instrumente de administrare, ce include Virtual Cable Tester (VCT) pentru diagnostice avansate ale cablului, Wake-On-LAN, SNMP și RMON, fac din EZ Card 1000 alegerea ideală pentru aducerea conectivității Gigabit în stațiile de lucru actuale foarte performate. - EAL

Detalii la: www.smc.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro