Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Autodesk Inventor Professional 7

Autodesk a anunțat lansarea produsului Autodesk Inventor Professional 7, care se adresează inginerilor din domeniul mecanic și electro-mecanic, fiind creat în vederea extinderii funcționalităților programului Autodesk Inventor Series. Dezvoltarea noului program face parte din strategia companiei americane de a furniza utilizatorilor soluții performante de administrare a duratei de viață a produselor (Product Lifecycle Management - PLM), menite să optimizeze procesul de proiectare, să mărească productivitatea, să reducă costurile de producție și să aducă o calitate sporită produsului finit.

Autodesk Inventor Professional dispune de o bibliotecă de utilitare specifice proiectării de utilaje mecanice, electrice și industriale. În plus, programul permite acum proiectarea 3D de conducte și tevi, și dispune de capacitatea de a importa fișiere Intermediate Data Format (IDF), fapt ce generează un model 3D precis al panourilor de cablaj electric (PCB).

Totodată, programul permite publicarea fișierelor pentru web - DWF, în vederea utilizării lor ulterioare împreună cu aplicații precum Volo View Express. Fișierele DWF implică o serie de beneficii precum existența de foi multiple, securizarea datelor prin introducerea parolei pe fișier, formatul customizat pentru tipărire și un format unic de publicare pentru toate programele de proiectare Autodesk. Programul Autodesk Inventor Professional este disponibil în România prin A&C Iinternational, distribuitor autorizat al produselor Autodesk. - EAL

Detalii la: www.acintl.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro