Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Oracle Collaboration Suite

Oracle România a organizat în luna iulie la hotelul Crowne Plaza din București un seminar care a avut ca temă descrierea produsului Oracle Collaboration Suite, eveniment care se înscrie într-o suită de manifestări similare susținute de corporația Oracle în toate țările în care derulează activități de business.

Produsul Oracle Collaboration Suite asigură consolidarea fluxurilor de comunicare colaborativă, economisirea unui important volum de operații și reducerea considerabilă a costurilor de administrare. Bazându-se pe platforma de produse de infrastructură Oracle9i ce susține un nucleu unic de date,

Oracle Collaboration Suite (OCS) oferă o suită de aplicații integrate ce asigură utilizatorilor accesul la e-mail, agendă, administrarea fișierelor, prin intermediul unei singure instanțe de vizualizare a conținutului și a unei game largi de dispozitive wireless, de tip PDA sau telefoane mobile.

OCS integrează funcționalități de transmitere a mesajelor, planificarea activității, partajarea de fișiere, comunicare în timp real, acces wireless, servicii de voice-mail și de fax.

Piața produselor colaborative se află încă într-o fază inițială. Peste 55% dintre managerii care au răspuns la un studiu realizat de Gartner în octombrie 2002 și-au manifestat interesul pentru implementarea unui sistem de unificare a comunicării în următoarele 18 luni. Conform Radicati Group, piața soluțiilor colaborative s-a ridicat în 2002 la 5,4 miliarde de dolari, fiind estimată o creștere de până la 9,9 miliarde de dolari în 2006. - EAL

Detalii la: www.oracle.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro