Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

Intel Xeon la 3,06 GHz

Compania Intel a lansat un nou procesor Intel Xeon pentru servere și stații de lucru dual procesor cu memorie cache on-die dublă față de generația anterioară. Noul procesor Intel Xeon la 3,06 GHz are o memorie L3 cache de 1 MB cu un bus de sistem la 533 MHz și contribuie la creșterea nivelului de performanță cu peste 15%. Procesorul este proiectat pentru a fi utilizat de către orice tip de servere pentru Web hosting, data caching, motoare de căutare, securitate, și activități de procesare de înaltă performanță, precum și în stații de lucru pentru crearea de conținut digital, design mecanic și electric, analiză financiară și modelare în 3D.

Memorie L3 cache de 1 MB este compatibilă cu sistemele existente proiectate cu Intel E7501 (pentru servere) sau Intel E7505 (pentru workstation-uri) cipseturi, conexiuni Intel PRO Gigabit Ethernet Network și controloare de server Intel Server RAID.

De asemenea, hardware-ul este compatibil cu sistemele disponibile la marii distribuitori și cu produsele Intel Server care folosesc procesoare duale Intel Xeon. Procesorul Intel Xeon la 3,06 GHz cu memorie level 3 cache de 1 MB este acum disponibil la nivel mondial, la prețul din lista Intel de $690 în cantități de 1 000 de unități. - EAL

Detalii la: www.intel.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro