Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, August 2003

De la RAV la Trend Micro

Radu Georgescu și Raimund Genes au bătut palma pentru o nouă poveste de succes

Cum era de așteptat, după vânzarea tehnologiei RAV companiei Microsoft, pentru folosirea competențelor existente, a canalelor de distribuție pentru produse antivirus și, nu în ultimul rând, a recunoașterii interne și internaționale, GeCAD s-a îndreptat spre un alt jucător important de pe piața produselor de securitate, compania japoneză Trend Micro, cu care a încheiat în luna iulie un acord de distribuție pentru România.

Trend Micro este unul dintre cei trei mari furnizori de produse antivirus din lume, alături de McAfee și Symantec, care dețin 80% din această piață. Gama sa de produse este variată, acoperind segmente diverse de utilizatori, punctele sale forte fiind în domeniul serverelor și a gateway-urilor internet.

Acoperind la început piețele Asiei și Americii, Trend Micro și-a îndreptat atenția după 1998 și spre Europa, concentrându-se pe piețe puternice, precum Germania, Austria și Elveția. Desigur, potențialul țărilor din Europa de Est nu putea fi ignorat, și compania purta în ultimele luni discuții și cu reprezentanți ai unor firme românești pentru semnarea unor contracte de distribuție. Oportunitatea de a lucra cu GeCAD nu putea fi ignorată. "Sunt încântat de conlucrarea dintre Trend Micro și GeCAD Software. Căutam un distribuitor care să ne ajute să ne extindem prezența și pe piața românească, aflată în plină dezvoltare, iar GeCAD Software a fost evident alegerea cea mai potrivită. GeCAD are un palmares deosebit în domeniul antivirus, cunoscând foarte bine necesitățile companiilor românești. Acest lucru, împreună cu înalta performanță a soluțiilor antivirus și de filtrare a conținutului Trend Micro, va constitui o ofertă valoroasă pentru companile din România." - a declarat Raimund Genes, Președinte al operațiunilor Trend Micro Europa, la conferința de presă la care s-a anunțat semnarea contractului de parteneriat.

GeCAD va fi nu numai distribuitor, ci va oferi și suportul pentru România al produselor Trend Micro. În viitorul apropiat, numele produselor PC_cillin, ScanMail, ServerProtect, InterScan, Office Server, Damage Cleanup vor deveni familiare clienților din România, cu atât mai mult cu cât utilizatorii actuali ai produsului RAV AntiVirus vor primi oferte avantajoase de upgrade din partea GeCAD și vor beneficia de acces privilegiat la noua gamă de produse.

"Credem că am făcut cea mai bună alegere, atât pentru utilizatorii de RAV din România, cât și pentru actualii și viitorii clienți GeCAD", a afirmat Radu Georgescu, Președintele GeCAD Software. "Am optat să lucrăm cu Trend Micro datorită soluțiilor antivirus excepționale oferite de această companie pentru gateway-uri internet și servere. Suntem convinși că aceste produse ne vor permite să oferim clienților noștri actuali și potențiali din România o protecție de încredere, robustă, clară, împotriva mesajelor malware și a conținutului internet nedorit." - MC

Detalii la: www.gecad.ro, www.trendmicro-europe.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro