Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Timpul Liber - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Provocarea Internet

Argumentul principal care a condus la scrierea acestei cărți a fost un sondaj realizat în rândul elevilor unui liceu de informatică, sondaj din care a reieșit că 87% din aceștia își doreau nu doar să utilizeze internetul, ci să devină o prezență activă în acest mediu. Cu toate acestea, Provocarea Internet nu își propune să fie o lucrare academică sau un manual exhaustiv de HTML și Web design, aceasta neadresându-se numai tinerilor.

Dedicată limbajului HTML și tehnicilor uzuale de creare a unui sit web, cartea oferă o imagine de ansamblu, cu accent pe aspectele practice ale utilizării sale, precum și o trecere în revistă a unora dintre cele mai folosite tehnici de programare care extind posibilitățile limbajului clasic de programare: scripturile CGI, Java Script și programarea cu ajutorul seturilor de stiluri CSS. În partea a doua a cărții sunt prezentate etapele de construire a unui sit web și câteva dintre tehnicile uzuale de web design.

Adresându-se începătorilor care stăpânesc totuși câteva elemente de bază - utilizarea computerului și a sistemului de operare Windows, noțiuni de editare text și imagini - limbajul este foarte accesibil. Fiecare noțiune prezentată este însoțită de exemple reprezentând secvențe de cod HTML care ilustrează modul ei de aplicare. Practic, aproape oricine poate să-și creeze propriul sit web cu minimum de efort și costuri și maximum de rezultate.

Provocarea Internet,
Prof. Eugenia Lucia Stamate,
Editura SoftPage, 345 pagini,
ISBN 973-98435-1-2,
preț: 259.000 lei.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro