Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Timpul Liber - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Management strategic în IT&C

Lucrarea Managementul strategic al tehnologiei informației și comunicațiilor se dorește a fi un material de referință pentru toate nivelele de management din domeniul IT&C, în special din zona organizațiilor transformate radical prin introducerea IT-ului drept suport esențial al noii economii digitale.

Cartea acoperă de fapt două domenii mari care se întrepătrund - migrarea spre e-business și transformarea organzațională pe care o implică această migrație. Direcțiile generale abordate sunt: managementul infrastructurii IT&C, managementul economic al IT&C, managementul proiectelor și gestiunea sistemelor informatice, incluzând aspectele umane și terminând cu procesele referitoare la managementul și asigurarea calității.

Cu ajutorul acestei cărți, managerii IT pot învăța să-și evalueze propriile strategii, să descopere și să examineze cauzele majore ale eșecurilor strategice, să afle noi metode care permit evitarea acestor eșecuri - în special în managementul proiectelor tactice sau strategice - să își formuleze noi strategii și procese de implementare pentru a se ajunge în final la decizii eficiente și profitabile.

Managementul strategic al tehnologiei informației și comunicațiilor, 2 volume, Dr. Ing. Mihail Săndeanu, Editura România Liberă, 626 pagini, ISBN 973-86308-2-7, ISBN 973-86308-3-5.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro