Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Noi semiconductoare RF de la Motorola

Motorola a lansat în luna iunie primele tranzistoare de putere de 100 W la 900 MHz RFdin industrie, în capsule din plastic. Compania își extinde astfel portofoliul de soluții de semiconductoare RF pentru piața de infrastructură de comunicații mobile, prin ultima generație de tranzistoare RF, create pentru a îmbunătăți puterea emisă, dar și pentru a ușura utilizarea în aplicații de amplificare de putere în stațiile de bază celulare de 900 MHz.

Portofoliul de produse Motorola de ultimă generație, la 900 MHz (900G3) evidențiază performanțele tehnologiei RF LDMOS (Laterally Diffused Metal Oxide Silicon) de generația a cincea de la Motorola și oferă o serie de avantaje esențiale pentru a sprijini proiectanții în producerea de amplificatoare de clasă-mondială.

Avantajele includ o creștere cu 4-5% a eficienței față de generațiile anterioare, putere mai mare de ieșire și o îmbunătățire cu până la 20% a rezistenței termice în comparație cu capsulele ceramice standard.

Cel două produse din familia 900G3 sunt MRF5S9100M - proiectat pentru aplicațiile CDMA - și MRF5S9101M, optimizat pentru aplicații GSM și GSM EDGE.

Ambele dispozitive sunt disponibile în cele mai noi platforme TO270 și T0272 din familia Motorola de dispozitive RF de putere mare cu capsule din plastic standard JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council).

Detalii la: www.motorola.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

BitDefender + Abonament PC Magazine

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro