Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

HP a lansat strategia pentru Întreprinderea Adaptabilă

Carly Fiorina,
Președinte și
CEO al HP

HP a lansat recent strategia pentru Întreprinderea Adaptabilă (Adaptive Enterprise), destinată companiilor și directorilor de departamente TI, care doresc să obțină mai multe rezultate de la mediile lor informatice și de la parteneri.
La aniversarea unui an de la fuzionarea cu Compaq, compania a lansat noi produse software, servicii, soluții și o arhitectură de referință destinate întreprinderilor, care să le ajute să estimeze, proiecteze și administreze schimbările prin crearea unei legături mai strânse între afaceri și informatică.

"Am învățat multe despre rolul informaticii ca acelerator al afacerilor în procesul integrării a două mari companii", spune Carly Fiorina, Președinte și CEO al HP. "Știm de la clienții noștri că fiecare organizație administrează schimbările la un nivel sau altul. Așa că, este normal să punem laolaltă experiența pe care o avem cu serviciile, soluțiile și tehnologia HP și cu un plan de viitor privind implementarea acestora la clienți".

În cadrul evenimentului de lansare a noii strategii, Fiorina și echipa HP enterprise au prezentat trei noi servicii pentru Întreprinderile Adaptabile, printre care primul set de măsurători din industrie privind agilitatea afacerii și noi metodologii pentru proiectarea și implemetarea aplicațiilor și a arhitecturilor de rețea pentru susținerea în mod constant a necesităților mereu în schimbare ale afacerilor. De asemenea, au fost lansate produse software noi, îmbunătățite în scopul virtualizării mediilor de servere pentru automatizarea utilizării resurselor în timp real, soluții de auto-refacere pentru HP OpenView, arhitectura HP Darwin Reference - un cadru pentru crearea unei infrastructuri informatice axate pe procesele de afaceri, servere blade ProLiant actualizate și zece soluții pentru Întreprinderile Adaptabile care rezolvă problemele critice ale clienților, ce variază de la consolidarea TI până la integrarea întreprinderii, inclusiv hardware, software și servicii. - EAL

Detalii la: www.hp.com.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro