Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

APC își consolidează canalul de distribuție

American Power Conversion își intensifică eforturile pentru dezvoltarea canalului de distribuție în zona EMEA, pentru a consolida relațiile cu partenerii din acest sector și pentru a aduce noi beneficii acestor organizații. "Lansarea oficială a celor trei programe destinate partenerilor reprezintă baza unui mecanism de consolidare a canalului de distribuție, care reflectă implicarea noastră sporită în acest sector", declară Viktor Biro, Country Manager APC pentru Ungaria și Europa de Sud-Est. "Primul dintre aceste programe este Reliability Provider Program (RPP), care printre alte avantaje oferă și accesul la o pagină web special creată pentru parteneri, care le facilitează accesul rapid și direct la informații, fără a fi necesar să contacteze APC în mod direct".

În plus, resellerii acreditați au posibilitatea de a primi produse demo la prețuri speciale, au acces la aplicații software interactive și pot participa la programele de fidelitate.

După recenta lansare a soluției InfraStruXure, bazată pe o arhitectură integrată pentru infrastructuri fizice critice de rețea (NCPI - the Network Critical Physical Infrastructure), APC a introdus și programele pentru Parteneri Autorizați (Authorised Partner Program) și Parteneri Certificați (Certified Partner Program). Cel mai înalt nivel de acreditare este reprezentat de programul Certified Partner Program, destinat marilor reselleri cu valoarea adaugată (VAR) și integratorilor de sistem care pe lângă echipamente TI oferă și servicii de suport tehnic, asistență și integrare pentru soluții. Partenerii care se califică pentru Certified Partner Program se bucură de toate beneficiile acreditării în cadrul programelor Reliability Provider Program și Authorised Partner Program, dar și de implicarea APC în programele proprii de marketing, susținerea directă a APC pentru echipele de vânzări și echipele tehnice în cadrul proiectelor, precum și de suportul unui account manager dedicat. - EAL

Detalii la: www.apc.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

BitDefender + Abonament PC Magazine

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro