Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Brinel Partners' Meeting 2003

Marcel Borodi, președintele grupului Brinel

Devenită deja o tradiție, în perioada 23-25 mai 2003 s-a desfășurat în stațiunea Vața de Jos întâlnirea anuală a partenerilor firmei Brinel - Partners' Meeting 2003, în cadrul căreia compania și-a prezentat cele mai noi oferte în domeniul produselor și serviciilor TI destinate partenerilor, evenimentul fiind, de asemenea, un prilej de consolidare a relațiilor de business existente.

Una din cele mai spectaculoase noutăți prezentate de Brinel este încheierea noului parteneriat cu Microsoft Business Solutions - Navision, o soluție integrată de administrare a afacerilor, extrem de eficientă din perspectiva costurilor și a cărei implementare rapidă și ușurință în personalizare, mentenanță și folosire o fac un redutabil concurent pentru soluțiile similare.

De asemenea, Brinel a oferit detalii despre noua politică a sistemelor Alpis, precum și despre noi modalități de dezvoltare a afacerilor cu partenerii. Astfel, clienții finali vor avea posibilitatea de a achiziționa echipamente oferite de Brinel și în rate, prin intermediul celor mai importanți parteneri ai firmei. Sistemele Alpis sunt produse de Brinel începând cu anul 1993 și recunoscute ca brand name național. Având ca parteneri producători de renume în domeniul TI - Intel, Microsoft, QDI, LG, precum și o echipă de înaltă calificare și profesionalism, Brinel a reușit să se situeze între primii patru producători de calculatoare din România. Familia calculatoarelor Alpis acoperă toate domeniile de activitate, având următoarele linii de bază: entry level, mid-range și high-end. Începând cu anul 2002, au fost lansate desknote-urile Alpis Challenge, iar producerea calculatoarelor pe bază de comenzi speciale ca urmare a solicitărilor beneficiarilor completează în mod fericit familia. De menționat că sistemele Alpis Platinium au obținut dreptul de a utiliza logo-ul "Designed for Microsoft Windows XP" în urma trecerii cu succes a testelor Microsoft și au fost incluse în Microsoft Hardware Compatibility List. Afirmațiile sunt susținute și de sistemul de calitate certificat ISO 9001, dar și de pozițiile de top ocupate de calculatoarele Alpis la testele efectuate periodic de revistele de specialitate.

Un alt anunț interesant a fost cel al lansării de noi laboratoare Microsoft Hands-On Labs pentru specialiștii TI. Aceste sesiuni practice de instruire oferă oportunitatea de a afla cele mai interesante facilități și de a experimenta practic produsele prezentate. Informațiile sunt concentrate special pentru a fi prezentate pe parcursul unei singure zile, iar participanții vor avea posibilitatea să exerseze și să aplice imediat cele învățate.

Evenimentul Brinel a beneficiat și de un program variat și interesant de conferințe susținute de companie și partenerii săi. Invitatul special al evenimentului a fost Călin Tatomir, de la Cabinetul Călin Tatomir, care a prezentat pe scurt noile tendințe în piața TI din România. Dorin Ostaficiuc, Country Manager Allied Telesyn România, a prezentat noutățile din domeniul structurilor și modelelor de parteneriat disponibile cu Allied Telesyn. Tema prezentării susținute de Cornel Șendroiu, de la HP România, a fost "Doing business with HP", în vreme ce Tudor Galos, de la Microsoft România a vorbit despre "Desktop Microsoft - Prezent și viitor".

Brinel și-a început activitatea în 1991, în Cluj-Napoca. Certificările obținute de angajați, parteneriatele strategice încheiate cu companii TI de vârf la nivel mondial - Microsoft, Compaq/HP, Avaya, IBM, Intel, Epson, QDI, LG, Allied Telesyn, Toshiba, Scala, 3COM, Symantec, Cisco etc., proiectele TI pe care le-a implementat, dar și calitatea produselor și serviciilor oferite în ultimii zece ani au dus la rezultate foarte bune pe piata românească de TI, compania obținând venituri de peste 10 mil.$ în 2002. Brinel oferă în prezent soluții și servicii pentru toate sectoarele: producție, bănci, administrație, sănătate, educație și comerț. - DȘ

Detalii la: www.brinel.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

BitDefender + Abonament PC Magazine

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro