Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Rețea transfrontalieră la Oradea

KpnQwest /GTS -Romania, parte a grupului GTS Central Europe, anunță punerea în funcțiune la Oradea a circuitului transfrontalier propriu de 930 Mbps prin care se interconecteză la infrastructura regională a grupului.

Circuitul transfrontalier este realizat pe infrastructură terestră de fibră optică și asigură conectarea directă a rețelei naționale a kpnQwest /GTS -Romania cu infrastructura regională a GTS Central Europe în nodul din Budapesta. Pusă în funcțiune în punctul de prezență din Oradea, legătura cross-border are o capacitate de 930 Mbps, din care 70% este deja acoperită de contracte cu viteză (lățime de bandă) garantată la client. Conexiunea este realizată independent și asigură infrastructura necesară implementării pe piața business din România a serviciilor de comunicații de date pe rețele (networking communication services), la nivel național și regional.

"Economia românescă crește în toate domeniile industriale. În acest context, companiile comerciale din țara noastră au nevoie din ce în ce mai mult, nu numai de servicii de comunicație fiabile, dar și de parteneri capabili să gestioneze integral și să eficientizeze soluția implementată, conducând la reducerea costurilor de comunicație ale clientului, până la a-i genera un avantaj competitiv", declară Dan Mihăescu, Country Manager kpnQwest /GTS -Romania. "Proiectul nostru de la Oradea vine să întâmpine exact aceste nevoi de pe piața business din România și contribuie încă o dată la diferențierea serviciilor noastre pe piață". - EAL

Detalii la: www.gtsgroup.ro.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro