Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Parteneriat Acer

Joi, 5 iunie a.c., la "U Business Center - On Top of Bucharest", compania Acer a susținut seminarul "Acer. Empowering People 2003". Au participat din partea Acer Eastern Europe: Claudia Hinrichs, Sales & Marketing Manager pentru Europa de Est și Jolanta Adamonyte, Sales Manager pentru Europa de Est, iar din partea companiei Tornado Sistems, John Cușa, Director Executiv. Seminarul a fost și prilejul ca Acer și Tornado Sistems, distribuitorul său autorizat în România, să acorde certificatele Acer Partner pentru 2003/2004.

În continuare, au fost prezentate cele trei programe pentru parteneri, fiecare fiind dedicat unei zone aparte de clienți, astfel: Acer Point, pentru zona home-users, SoHo și Small Business (1500 în Europa), Acer Active, pentru cei cei care se adresează clienților din categoria Medium Business (3500 în Europa), și Acer eXecutive partner, pentru cei care realizează contracte în sectorul Corporate Business și cel guvernamental (500 în Europa). Firmele certificate vor beneficia de avantaje multiple, dintre care menționăm: suport pentru implementarea de proiecte, promoții, documentație completă pentru produsele Acer, acces la pagini de web personalizate, precum și participare gratuită la evenimentele sau prezentările companiei.

Au fost prezentate și produse Acer, create pentru a servi cât mai bine scopurilor fiecărui tip de client. Astfel, linia Aspire este destinată utilizatorilor casnici și SoHo, Power și Travelmate, pentru Small&Medium Business, iar Travelmate, Veriton și Altos, cu diferite variante, pentru educație și zona guvernamentală. - DI

Detalii la: www.tornado.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

BitDefender + Abonament PC Magazine

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro