Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

CA și era on-demand

ÎÎntr-o declarație recentă, Sanjay Kumar, CEO și Președinte al Computer Associates, afirma că macro technologiile precum obținerea unor soluții software care să răspundă nevoilor specifice ale companiei, împreună cu realizarea unor upgrade-uri și înlocuiri de sistem vor constitui baza investițiilor viitoare ale celor mai multe companii.

"Cu toate că la nivel general se poate observa o scădere economică, poate fi remarcat începutul unui proces de înlocuire a tehnologiilor existente, proces care cel mai probabil va fi mai vizibil în anul ce va urma", spune Kumar. "Există argumente care susțin această viziune: vedem cum clienții noștri își redefinesc permanent posibilitățile de a face investiții în tehnologii menite să susțină creșterea afacerii. Mai mult decât atât, sunt convins că o bună parte a capitalului planificat a fi investit va fi alocată realizării de upgrade, înlocuirii sistemelor și obținerii de beneficii din noile macro tehnologii de tipul soluțiilor care să răspundă nevoilor specifice fiecărei companii", declară acesta.

În condițiile în care IDC a estimat investiții de 900 mld.$, la nivel global, în tehnologie și software, Kumar susține că tendința critică pe care companiile de software trebuie să o dezvolte pentru a-și crește veniturile constă în capacitatea de a oferi clienților soluții software corespunzătoare nevoilor specifice fiecărei companii. "Nu se pune problema dacă oferirea unor soluții software specifice este sau nu o idee bună", afirmă Kumar. "Trebuie doar să găsim cea mai eficientă metodă pentru a pune acest concept în aplicare. Computer Associates crede cu fermitate că rezolvarea se găsește la nivel de management. Pentru a exploata la întregul potențial sistemul de oferire a unor soluții software specifice nevoilor, trebuie să spargem clișeele prin care companiile sunt limitate la un unic furnizor. CA consideră că este extrem de important ca fiecare companie să poată beneficia de acele soluții software care îi sunt necesare și care răspund nevoilor specifice. Numai astfel, într-o manieră extrem de simplă, beneficiile oferite de tehnologie pot fi cu adevarat fructificate". - EAL

Detalii la: www.ca.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro