Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

În sfârșit, G5

Canon a lansat modelul PowerShot G5, cea mai avansată cameră digitală compactă realizată de companie până în prezent. Cu o rezoluție de 5.0 Megapixeli, zoom optic de 4x și o diafragmă de f2.0, PowerShot G5 realizează imagini de invidiat.

Procesorul propriu Canon DIGIC (DIGital Imaging Core) asigură o calitate deosebită a imaginii și reduce consumul de energie iar senzorul CCD de 5.0 Megapixeli permite realizarea unor printuri foto de până la format A3.

Posibilitatea de a alege din douăsprezece moduri de fotografiere oferă utilizatorilor un control complet asupra aparatului foto, în orice situație. Pe lângă modurile manuale și cele cu prioritate diafragmă /timp de expunere, PowerShot G5 include două moduri personalizate care permit memorarea setărilor preferate.

Funcția StitchAssist acționează în 5 moduri de utilizare, pentru a permite alinierea a până la 26 imagini, obținându-se imagini panoramice și postere, care sunt îmbinate cu ajutorul software-ului PhotoStitch. În modul film pot fi înregistrate clipuri video cu sunet, de 180 secunde.
Ecranul LCD de 1,8 inch poate fi rotit pentru a permite fotografierea cu aparatul aproape de podea sau ridicat în aer și afișajarea imaginii în oglindă pentru realizarea autoportretelor.
Având posibilitatea conectării directe la toate imprimantele Canon cu funcție de printare directă, PowerShot G5 realizează printuri foto, fără a avea nevoie de un PC. Aparatul se conectează la imprimantă, se selectează fotografia dorită și printarea foto full color începe rapid.

PowerShot G5 are o baterie Li-Ion reîncărcabilă BP-511, care permite realizarea a 450 de fotografii de înaltă rezoluție sau 6 ore de redare, la o singură încărcare. - EAL

Detalii la: www.powershot.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro