Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

SMC crește viteza cu 300%

SMC Networks și Intersil Corporation, producător de soluții de înaltă performanță pentru rețelele de tip analog și wireless, au anunțat că în scurt timp vor fi disponibile pe piață produse SMC wireless care înglobează tehnologia PRISM Nitro de la Intersil Corporation.

Noua tehnologie oferă o viteză de transmisie a informațiilor cu până la 50% mai ridicată în cazul rețelelor ce folosesc standardul g și cu până la 300% mai mare pentru rețelele mixte (802.11b și g), prin eliminarea conflictelor și prin folosirea tehnologiei packet bursting. Perfect compatibilă cu standardele IEEE, tehnologia PRISM Nitro este și retro-compatibilă cu vechile produse 802.11b.

Proiectul adaptabil al gamei de produse pentru rețele wireless 802.11g oferă cea mai mare viteză de transmisie a informațiilor posibilă pe frecvența de 2,4 GHz. Suficient de rapidă pentru a suporta simultan aplicații video, multimedia, precum și toate celelalte aplicații care solicită intensiv lățimea de bandă, familia de produse "G" a firmei SMC oferă o conectare wireless foarte rapidă și fără întreruperi. Caracteristicile avansate de administrare și de securitate ale noii game de produse SMC 802.11g le plasează înaintea competiției în privința calității și a prețului.

Firmware-ul pentru upgradarea produselor 802.11g deja existente poate fi descărcat de la adresa www.smc-europe.com. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro