Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

O nouă soluție ERP pentru IMM-urile românești


Începând din 29 mai 2003, întreprinderile mici și mijlocii din România pot achiziționa versiunea localizată a soluției ERP Microsoft Business Solutions - Navision 3.60 (cunoscută anterior sub denumirea Attain).

Soluția acoperă o gamă complexă de funcționalități, precum: management financiar, distribuție, producție, managementul relațiilor și al service-ului, soluții de e-business etc. și a fost adaptată pieței românești. Microsoft Business Solutions și rețeaua sa de parteneri certificați vor oferi suport pentru Microsoft Navision 3.60. Au fost de asemenea stabilite parteneriate de afaceri cu cinci companii românești: Est West Informatique Roumanie - EWIR, LLP Romania, QBIT, Net Brinel Computers și Naviword.

Soluția a fost deja implementată în 26 de companii din România.
"Beneficiind de resursele și expertiza confirmată a corporației Microsoft, Microsoft Business Solutions este implicată activ în furnizarea soluțiilor de înaltă clasă, interconectate, destinate clienților și partenerilor din Europa de Est și noile piețe din întreaga lume. Pe măsură ce produsele și serviciile noastre continuă să se dovedească a fi apreciate de clienții și partenerii noștri de afaceri, Microsoft Business Solutions este preocupată să crească nivelul diosponibilității acestora la nivel mondial", a declarat la conferința de presă destinată lansării soluției Navision, Theilmann Moller, market development manager la Microsoft Business Solutions Europa. - MC

Detalii la www.microsoft.com/businesssolutions/.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro