Agora
Media
www.agora.roAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

DB2 pentru IMM-uri

IBM a anunțat disponibilitatea bazei de date DB2 UDB Express, un produs destinat pieței mijlocii. DB2 UDB Express se auto-instalează fără a necesita intervenții din partea utilizatorului și include 65 de utilitare de automatizare.

DB2 Express dispune de numeroase utilitare pentru automatizarea și simplificarea funcțiilor bazelor de date, asigură tehnologia necesară pentru monitorizarea funcționalității sistemului, furnizează în mod automat consultanță profesională și oferă support pentru diferite sarcini, cum ar fi extinderea capabilităților sistemului fără a schimba un singur rând din codul de programare.

Pentru o maximă flexibilitate, DB2 Express suportă XML, servicii WEB, Java și Microsoft .NET. De asemenea, caracteristicile care îi permit să obțină automat cea mai bună performanță și să se auto-configureze, reduc complexitatea și măresc disponibilitatea sistemului, chiar și clienții cu un buget strict și cu un departament TI restrâns putându-se aștepta la costuri mai mici pe termen lung.

Sistemul DB2 UDB Express, care este compatibil atât cu Windows cât și cu Linux și este disponibil în principalele limbi de circulație internațională, oferă avantajul de a fi pre-configurat de Partenerii de Afaceri IBM pentru a oferi soluții pentru piețele verticale cheie precum comerțul cu amănuntul, activitățile de producție și serviciile bancare.

DB2 UDB Express simplifică dezvoltarea aplicațiilor .NET, oferind noi instrumente care se integrează cu ușurință în Visual Studio .NET. DB2 UDB suportă integral platforma Windows Server 2003 și a obținut 17 certificări, inclusiv două pentru DB2 UDB Express. - EAL

Detalii la: www.ro.ibm.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

www.agora.ro

Concurs National pentru Tineret

OSC - Oameni si Companii

www.agora.ro

Libraria Byblos

www.agora.ro