Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

iNES Data Center

iNES Group a anunțat lansarea oficială a noului său serviciu - iNES Data Center, o soluție profesională care garantează siguranța datelor în orice situații. iNES Data Center asigură depozitarea și exploatarea echipamentelor și infrastructurilor TI în condiții ideale de funcționare: temperatură și umiditate constantă, senzori de incendiu și mișcare, rezistență seismică de peste 8 grade Richter, alimentare electrică independentă, CCTV, pază și suport tehnic 24/24. iNES Data Center dispune de un spațiu util de 160 mp, cu o capacitate de exploatare a aproximativ 100 de rack-uri și a fost proiectat pentru a face față seismelor, incendiilor, indundațiilor, întreruperilor de curent etc, menținând în paralel parametrii optimi de funcționare a echipamentelor și asigurând replicarea datelor vitale ale clienților (business continuity/disaster recovery).

Conexiunea internet prin fibră optică, infrastructura de cupru pentru activitați telecom și cei aproape 17 km de cablare interioară asigură clienților iNES Data Center acces direct la furnizori și rețea internet, costuri reduse și posibilitatea de administrare a serverelor de la distanță (Smart Hands), totul fiind monitorizat și asistat 24/24 de o echipă tehnică specializată.
Noul serviciu se adresează unei categorii largi de potențiali clienți, din domeniul TI (operatori de telecomunicații, Internet Service Provideri, companii de web-hosting, companii care operează situri de e-commerce) și nu numai (instituții financiare, companii de asigurări, companii de servicii publice). - EAL

Detalii la: www.inesgroup.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro