Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

HP-UX pentru procesoare Itanium

HP a anunțat lansarea sistemului de operare HP-UX 11i v2 pentru familia de procesoare Intel Itanium. Versiunea HP-UX 11i v2 oferă utilizatorilor de sisteme bazate pe Itanium un mediu de lucru de întreprindere cu valoare recunoscută, o gamă completă de aplicații realizate de furnizori independenți de software (ISV), aceeași funcționalitate mission-critical bogată pe care HP-UX o asigură clienților de sisteme bazate pe procesorul PA-RISC și o ofertă completă de servicii și suport tehnic.

Rulând pe o infrastructură bazată pe Itanium, cu aplicații software de la parteneri cheie, HP-UX 11i v2 permite companiilor să evalueze mai bine, să proiecteze, administreze și să valorifice schimbarea, contribuind la îmbunătățirea eficienței operaționale și a randamentului investiției.
HP a anunțat că această nouă versiune este susținută de peste 25 de furnizori independenți de software care s-au alăturat listei în creștere de furnizori care își portează aplicațiile pe sistemele HP bazate pe Itanium cu sistemul de operare HP-UX 11i.

HP continuă să construiască un vast ecosistem de parteneri și aplicații comerciale pentru sistemele sale bazate pe Itanium, care include o gamă semnificativă de aplicații de la BEA Systems, Oracle și SAS. "Trecerea la o nouă arhitectură creează de obicei numeroase probleme legate de compatibilitate, care îi determină adesea pe clienți să renunțe la aplicațiile software pe care și le-ar dori. HP a soluționat acest neajuns prin HP-UX 11i v2 pentru sistemele bazate pe procesoare Itanium, care asigură condiții identice de funcționare și compatibilitate binară cu HP-UX 11i v1 pentru PA-RISC." - EAL

Detalii la: www.hp.com.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro