Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

IT Image și reciclarea cartușelor

În data de 4 iunie a.c., IT Image, cel mai mare producător de cartușe compatibile cu toner și cerneală din Marea Britanie, a inaugurat la București deschiderea primei fabrici din România. IT Image Ltd. alături de Tonerflow Ltd. și Office Green Ltd. este parte a grupului EXY PLC.

Fabrica din România, cu o suprafață de producție de 1800 m2, va fi cea mai mare unitate de producție și desfacere din Europa de Est. Principala sa activitate este reprezentată de reciclarea cartușelor cu toner și cerneală. În urma reciclării, costul unui cartuș va fi semnificativ mai mic în comparație cu unul nou. Compania garantează compatibilitatea produselor sale cu imprimantele principalilor producători: Hewlett Packard, Epson, Canon, Apple, Xerox, Brother, Lexmark. De asemenea, oferă o garanție minimă de 12 luni de la data cumpărării și garantează obținerea unei calități similare cu cea obținută cu produsele originale. Gama de produse oferită de IT Image cuprinde: cartușe reumplute pentru imprimante laser și cu jet de cerneală, cartușe de fax, kit-uri de umplere, riboane cu transfer termic, și acoperă 98% din volumul produselor din piața actuală. Cartușele sunt recondiționate 100% prin procedee tehnologice complexe. Fiecare produs rezultat este testat individual conform proceselor acreditate ISO 9002.

Cu o investiție inițială în România de 560.000$, fabrica va produce peste 300.000 de cartușe de imprimantă anual și va atinge capacitatea maximă de producție -un milion de bucăți - în anul 2006. Producția pe anul în curs, pentru care cifra de afaceri estimată este de 6 mil. EURO, este destinată exclusiv exportului. În viitorul apropiat, sunt preconizate noi lansări sub acest nume, vizate fiind de această dată Africa, Australia și Statele Unite. - CL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro