Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Tariful Vamal 2003 în versiune pentru PDA-uri

Indaco Systems a lansat versiunea pentru PDA a Tarifului Vamal 2003. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată de la adresa www.indaco.ro. "Versiunea pentru PDA a Tarifului Vamal este o premieră în România", a declarat Daniel Iane, director general al Indaco Systems. "Este și unul dintre motivele pentru care am decis să oferim utilizatorilor de PDA-uri posibilitatea descărcării gratuite a programului. Aceștia pot afla concret beneficiile unei asemenea soluții, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o modalitate de documentare completă și rapidă".

Indaco Tarif Vamal 2003 este un instrument de lucru destinat tuturor companiilor și persoanelor care desfășoară activități economice ce necesită informații privind taxele vamale. Aplicația reprezintă versiunea informatizată a Tarifului Vamal de Import al României și conține lista completă a taxelor vamale și normele de încadrare a mărfurilor pe poziții tarifare. Indaco asigură și actualizarea informațiilor incluse în program pe tot parcursul anului.

"Crearea acestei soluții de documentare pentru PDA face parte din politica de dezvoltare a companiei," a adăugat Iane. "În perioada următoare Indaco va transla și alte soluții de documentare spre aparatura mobilă, de la Smart Phone-uri la Handheld, răspunzând tendințelor de evoluție de pe piața de IT&C".

Indaco Tarif Vamal 2003 este disponibil și pe CD, varianta destinată celor care dețin sisteme de calcul obișnuite, cu sistem de operare Windows 98/Me/2000/XP.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

BitDefender + Abonament PC Magazine

Concurs de fizica pe Web

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro