Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

PLM Forum 2003

În perioada 28-29 mai s-a desfășurat la Poiana Brașov seminarul PLM Forum 2003, în cadrul căruia specialiști din industrie, clienți și parteneri de afaceri ai IBM în România au prezentat noutăți despre produsele Catia, Smarteam și Enovia, evidențiind beneficiile utilizării soluțiilor PLM (Product Lifecycles Management).

Acest eveniment s-a desfășurat la scurt timp după ce IBM și Dassault Systems au prezentat la Paris Vesiunea 5, Ediția 11 a portofoliului pentru managementul ciclului de viață al produselor (PLM) cuprinzând CATIA pentru dezvoltarea produselor colaborative și Enovia și Smarteam pentru managementul ciclului de viață, suport pentru coloborare și decizie. În același timp, Dassault Systems a anunțat și V5R11 de la Delmia pentru ingineria proceselor de producție.

Conceptul cheie al V5R11 este Realitate încorporată și caracterizează nivelul ridicat de realism atins în simularea produselor și a proceselor. Noile facilități ale portofoliului asigură un ciclu de viață previzibil, anticipând evoluția produsului și operațiunile de producție, procese de inginerie care încurajează inventivitatea, siguranța datelor privind proprietatea intelectuală, accesibilitate PLM pentru toate categoriile de companii și nu în ultimul rând transformarea experienței în valoare.

Soluțiile PLM V5R11 facilitează migrarea companiilor spre e-business on demand oferindu-le posibilitatea de a deveni mai receptive, mai axate pe obiective, active și variabile pe piețele în continuă schimbare. - EAL

Detalii la: www.ro.ibm.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro