Agora
Media
www.agora.ro
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Iulie 2003

Primul Linux Desktop de la SuSE

SuSE Linux a anunțat pe 9 iunie 2003 lansarea primei soluții Linux Desktop pentru mediul de afaceri. Distribuția se dorește a fi prietenoasă pentru utilizator, flexibilă și ușor de implementat pentru infrastructuri de dimensiuni mari și dezvoltare de aplicații.

Pentru prima dată în acest domeniu este inclus suport tehnic pe o perioadă de 5 ani. "SuSE Linux Desktop este unic în acest domeniu, combinând eficiența costurilor, ușurința implementării și inovațiile Linux-ului cu un program de mentenanță de 5 ani", spune Richard Seibt, CEO al SuSE Linux. "Credem că acest produs va aduce Linux-ul pe stațiile de lucru din mediul de afaceri din toată lumea".

Tot cu această ocazie SuSE a anunțat și primele certificări hardware pentru SuSE Linux Desktop. Calculatoarele IBM Thinkpad A31, T40 și NetVista au fost premiate cu titulul de "Certificat pentru SuSE Linux Desktop". Această versiune de SuSE Linux a primit deja certificarea LSB (Linux Standard Base).

Prin integrarea sistemului de operare SuSE Linux Desktop în combinație cu SuSE Linux Enterprise Server 8, cu susținerea UnitedLinux, companiile vor obține prima platformă Linux Enterprise completă certificată pentru soluții de la ISV-uri (Furnizori independenți de software) și IHV-uri (Vânzători independenți de hardware) de marcă, având componentele de server și client perfect optimizate.

Construită pe baza unui cod sursă uniform, combinația SuSE Linux Desktop - SuSE Linux Enterprise Server simplifică administrarea sistemelor din cadrul rețelelor TI complexe, reducând în același timp costurile de administrare, instruire și suport, toate acestea conducând în final la scăderea costului total de exploatare. - AV

Detalii la: www.suse.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro