Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Februarie 2003

MagazinulTau.ro introduce plata cu card

MagazinulTau.ro, situl de comerț electronic al firmei Best Computers, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse de tehnică de calcul de pe piața românească, a introdus o nouă modalitate de a achita contravaloarea bunurilor achiziționate de pe sit - plata cu card.

Plata se efectuează în momentul în care se face și livrarea bunurilor comandate, care este gratuită. Mai exact, produsele comandate vor fi însoțite la domiciliul sau sediul clientului de un reprezentant al sitului MagazinulTau.ro care va avea asupra lui un terminal POS mobil (cititor de cărți de credit) cu legătură telefonică mobilă de tip GPRS. Sistemul este posibil prin colaborarea cu Banc-Post (autentificarea online) și Orange (legătura GPRS).

Deocamdată, sistemul este practicat numai pentru clienții din București și este gratuit", afirmă Jean Rusu, director la MagazinulTau.ro. Clientul plătește contravaloarea produsului cumpărat de pe sit și, eventual, taxele de transport dacă nu a făcut o comandă mai mare de un milion de lei. Această soluție rezolvă problemele legate de sistemul de acceptare a plăților prin carduri bancare în comerțul electronic românesc", continuă Rusu.

Cardurile acceptate sunt Visa și Mastercard, debit sau credit, clasic sau electron, indiferent de banca emitentă. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro