Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Februarie 2003

Un PC de mărimea unei cutii de pantofi

NVidia, lider modial pe piața soluțiilor de procesare vizuală, și Shuttle, producător de plăci de bază și de PC-uri complet integrate de mici dimensiuni, au anunțat lansarea modelului XPC SN41G2, un PC de dimensiunile unei cutii de pantofi, având încorporată o placă de bază construită în jurul chipsetului NVIDIA nForce2.

"Când am creat conceptul XPC nu puteam decât să visăm la cipset-uri gen nForce2 care încorporează facilități atât de puternice și inovatoare", a spus Ken Huang, director de devoltare XPC la Shuttle. "Dar, prin lansarea modelului SN41G2, este clar că platforma XPC poate fi considerată o alternativă viabilă pentru orice PC de pe piață, oferind în același timp perfomanțe și facilități pe care utilizatorii le așteaptă de la produse high-end."

Cântărind doar 5,4 kg și măsurând doar 295x200x180 mm, SN41G2 dispune de un cipset GeForce4, ieșiri VGA duale pentru două ecrane independente, redare audio Dolby Digital 5.1 și un slot AGP 8X pentru eventuale extinderi grafice. Pentru conectivitate digitală SN41G2 este prevăzut cu un port S-Video-out, șase porturi USB 2.0 și trei FireWire, oferind astfel posibilități de conectare de mare viteză cu camere digitale, player-e MP3 și alte tipuri de dispozitive digitale. În plus, SN41G2 folosește tehnologia Integrated Cooling Engine (ICE) - patentată de Shuttle - care permite răcirea eficientă a procesoarelor de mare viteză, cum este AMD Athlon XP 2800+, fără să producă zgomotul de ventilator asociat PC-urilor high-end tradiționale.

"XPC SN41G2 este întruchiparea viziunii noastre că PC-ul va deveni hub-ul central pentru livrarea de conținut digital, oferindu-le utilizatorilor o singură platformă capabilă să răspundă tuturor tehnologiilor multimedia de înaltă performanță. - EAL

Detalii la: www.nvidia.com; www.shuttle.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro