Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Februarie 2003

Microsoft Certified Partner 2003

Compania Microsoft a anunțat noile îmbunătățiri aduse programului "Certified Partner". Îmbunătățirile aduse programului fac parte din investiția în valoare de 500 milioane dolari, anunțată la Fusion, în iulie 2002, pe care Microsoft o realizează pentru a pune la dispoziție resursele necesare partenerilor săi.
"Microsoft are peste 35000 de parteneri certificați în întreaga lume față de care ne-am angajat să le punem la dispoziție resursele necesare pentru creșterea satisfacției clienților care utilizează servicii și produse Microsoft.", spune Gabriel Nicolaescu, Microsoft Program Manager. "Îmbunătățirile aduse programului reprezintă răspunsul direct la sugestiile și opiniile partenerilor noștri".

Avantajele suplimentare oferite anul acesta se adaugă beneficiilor aferente programului și includ:

  • suport tehnic mai simplu prin Online Concierge, un serviciu chat pentru direcționare spre resursele tehnice potrivite. Disponibil 24x7, serviciul va permite interacțiunea live, în limba engleză, cu un Microsoft Support Advisor, care va orienta partenerul spre cea mai potrivită resursă de suport tehnic online.
  • online training tools eLearning Center - evaluare de abilități pe domenii de interes specific, o sursă centralizată de training și evaluare a competenței.
  • licențe adiționale gratuite pentruprodusele Microsoft.

Microsoft Resource Directory a fost reproiectat și îmbunătățit pentru a le facilita clienților găsirea partenerilor certificați Microsoft de care au nevoie, după criterii precum soluții, industrii și expertiză.
În anul 2002 Microsoft România a avut 126 parteneri și se așteaptă ca numărul acestora să crească în anul 2003. Pentru a deveni partener certificat Microsoft, o companie trebuie să dețină cel puțin doi angajați cu normă întreagă care sunt la rândul lor certificați Microsoft, sau să dețină un produs software care a trecut testul de compatibilitate cu Windows XP sau Windows 2000. - EAL

Detalii la: www.microsoft.com/partners


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro