Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Februarie 2003

Konica și Minolta fuzionează

Konica Corporation și Minolta Co. au semnat o "scrisoare de intenție pentru Integrarea Managementului", în baza unei hotărârii luate pe 7 ianuarie de către Consiliile Directoare ale ambelor companii. Corporația rezultată în urma acestei fuziuni se va numi "Konica Minolta" și va avea sloganul "The essential of imaging". Produsele se vor numi "Konica Minolta", cu excepția filmelor foto care se vor numi "Konica" și aparatele foto care se vor numi "Minolta".

Sfera principală de activitate a noii corporații o vor constitui echipamentele periferice de prelucrare a documentelor în cadrul rețelelor TI, cu predilecție MFP-urile (periferice multifuncționale) și imprimantele. Echipamentele color de copiere și printare, la fel ca și tonerul polimerizat vor fi considerate domenii strategice.

Produsele optice sunt considerate, de asemenea, o afacere strategică, un segment important fiind constituit de aparatele foto digitale, ce vizează creșterea afacerii și realizarea unor produse unice ce vor veni în întâmpinarea cerințelor pieței. Mai mult, prin valoarea adăugată produselor, compania își propune să ocupe primul loc pe piață în acest domeniu. - EAL


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro