Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Februarie 2003

Primele telefoane Motorola pentru 2003

Cu prilejul aniversării a 75 de ani de inovații tehnologice Motorola, a 20 de ani de la lansarea primului telefon mobil comercial din lume și a continuării poziției de lider pe piața chineză (cea mai mare piață de telefoane mobile din lume), Motorola a anunțat în luna ianuarie la Shanghai noutățile din cadrul portofoliului de telefoane mobile, aplicații și accesorii pentru anul 2003.

Strategia pe 2003 a companiei Motorola în ceea ce privește telefoanele mobile, aplicațiile și accesoriile este revoluționară și continuă tendința de consolidare a companiei manifestată în oferta pe 2002 și de revigorare a mărcii "Moto" în rândul consumatorilor din întreaga lume. Cele opt noutăți GSM prezentate la Sanghai oferă inovații pentru mesagerie EMS și MMS, Java, GPRS, EDGE și UMTS/WCDMA, ecrane color și microfoane dinamice polifonice. Aceste produse reprezintă primul val de telefoane mobile din 2003, întrucât compania intenționează să-și continue consolidarea portofoliului în rețelele GSM, UMTS-WCDMA, CDMA și TDMA.

O noutate pe care Motorola dorește să o aducă în 2003 constă în lansarea unor telefoane mobile cu cameră digitală încorporată sau cu accesorii opționale pentru cameră. Dar îmbunătățirile nu se opresc aici. Fiecare model care va fi lansat, va aduce ceva nou.

Motorola E365 oferă posibilitatea de a înregistra sunet atașabil la imagine; modelul Motorola V600 oferă și interfață Bluetooth, ecran cu 64000 culori și visual Caller ID; facilitățile de jocuri integrate sunt oferite de Motorola T725 (EDGE - Enhanced Data Rates for Global Evolution) și Motorola A835 (UMTS - Universal Mobile Telecommunications System), telefoane din generația 3G.

Telefonul Motorola V295 oferă funcții avansate de mesagerie instant iar modelul A388c permite acces la e-mail și dispune de un ecran senzitiv mare, cu 65000 culori.

Pentru utilizatorii pasionați de adaptarea telefoanelor lor la diferitele ocazii, există seriile de modele Motorola C350 și Motorola E380. Acestea pot fi personalizate atât în "interior", prin descărcarea de tonuri de apel, imagini, screen saver-e, cât și în "exterior", putând alege din mai multe modele de huse.
Dintre noile modelele anunțate, Motorola A388c și V295 vor fi disponibile pe piață încă din primul semestru al anului 2003, iar modelele Motorola V600, T725, E365, E380, C350 și A835 în al doilea semestru al acestui an. - EAL

Detalii la: www.motorola.com


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro