Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


In direct - PC Magazine Romania, Februarie 2003

Plextor lansează o nouă unitate externă CD-RW SCSI

Firma Romsoft, unic distribuitor Plextor în România, anunță lansarea unei noi unități de stocare pe SCSI - PlexWriter 40/12/40S. Noul dispozitiv scrie la 40x, rescrie la 12x, citește 40x și are interfață Ultra SCSI.
În ciuda creșterii popularității sistemelor cu interfață ATAPI/IDE, unitățile de stocare cu interfață SCSI sunt încă competitive pentru cerințe cum ar fi stocarea în rețea.

Unitatea PlexWriter 40/12/40S include tehnologiile BURN Proof (pentru prevenirea erorilor de tip buffer under run), PowerRec (pentru optimizarea vitezei de scriere) și VariRec (pentru reproducerea track-urilor audio separate), are 4 MB buffer iar timpul de acces este de 120 ms.

PlexWriter 40/12/40S este compatibil cu tehnologia Mount Rainier și încorporează o nouă funcție de self test pentru a detecta dacă unitatea funcționează în parametrii normali sau nu.

Versiunea retail a unității include un disc blank CD-R, un blank CD-RW, cablu audio, iar ca software PlexTools, Nero CD și InCD.

PlexWriter 40/12/40S este disponibil în România prin Romsoft și Depozitul de Calculatoare începând cu luna februarie 2003. - EAL

Detalii la: www.itshop.ro


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro