Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Timpul Liber - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

Biblioteca TI

CCNP Flash Cards

Vă pregătiți pentru examenul CCNP. Cunoașteți conceptele, aveți experiență și nu vă mai doriți decât să exersați până la examen. Cartea CCNP Flash Cards and Exam Practice Pack combină trei metode unice pentru verificarea finală a cunoștințelor - flash card-uri, un motor de test și fișe de documentare rapidă.

Flash card-urile sunt unanim recunoscute ca o metodă rapidă și eficientă în pregătirea exemenelor. Cele peste 650 din această carte sunt concepute pentru administratorii și inginerii de rețea, pentru studenții înscriși în programele Cisco Network Academy dar și pentru oricine își dorește să avanseze în carieră prin obținerea certificării Cisco CCNP. Această modalitate de verificare funcționează foarte bine când este folosită împreună cu suportul de studiu oficial pentru certificarea CCNP. Motorul de test cuprinde peste 950 de întrebări fiind o simulare a unui examen real, în timp ce fișele de documentare rapidă de la sfârșitul cărții acoperă toate subiectele pe care le presupune acest examen. CD-ul atașat conține peste 1000 de flash card-uri și mai de mult de 950 de întrebări practice de test.

Inițiere în modelarea asistată cu 3D Studio Max 4

Lumea în care trăim este tridemensională, și de aceea este normal să apară tendința ca tot ce se produce (grafică, sunet, animație, machete) să fie 3D. Acum, totul se poate procesa, simula și crea după dorința noastră. Este nevoie doar de un calculator puternic, de un program de grafică 3D, un set minim de cunoștințe de utilizare și, evident, de imaginație. Iar dacă avem la îndemână și o carte în care să tragem cu ochiul din când în când, lucrurile stau și mai bine.

Lucrarea Inițiere în modelarea asistată cu 3D Studio Max 4 se concentrează asupra principalelor aspecte ale modelării, renderizării și animării obiectelor, programul fiind prezentat atât din punct de vedere teoretic, cât și prin prisma aplicațiilor concise, care conduc cititorul pas cu pas la rezolvare. Cartea este structurată în șase capitole care tratează în mod gradat caracteristicile programului 3D Studio Max 4, privind interfața, modelarea obiectelor, compunerea scenei și animație. Un capitol al lucrării conține 30 de aplicații care ajută la o mai bună înțelegere și aprofundare a noțiunilor teoretice. Pentru aceasta, autorul a formulat și prezentat, cu toate detaliile necesare, fiecare aplicație, reușind totodată încadrarea lor în tematici precum: multimedia, animație, design de produs și inginerie mecanică. Abordarea programului este mai facilă celor care au un minim de experiență în utilizarea altor programe, precum AutoCAD sau Corel Draw, dar și cunoștințe de desen tehnic și desen artistic.

Biblia UML

Această Biblie a UML-ului prezintă fiecare concept din specificațiile limbajului Unified Modeling Language(UML). Începe cu o introducere care nu presupune cunoștințe anterioare, continuă cu o descriere completă a aplicațiilor avansate, punctează pe parcurs schimbările care au intervenit între versiunea UML 1.4 și versiunea 2.0 și nu scapă nici cel mai mic amănunt. De exemplu, diagrama Class include un anumit număr de elemente de modelare. Fiecare element este prezentat de la bază până la ultimele specificații. Apoi este explicată întreaga diagramă Class, folosind elementele individuale sub forma unui tot unitar.

Cei interesați mai pot învăța cum să utilizeze facilitățile diagramelor UML pentru a simplifica procesul de modelare, care sunt modalitățile de evaluare a uneltelor de modelare, în ce situații se poate folosi limbajul OCL (Object Constraint Language) și cum se personalizează UML-ul pentru a răspunde necesităților specifice unor domenii de activitate diferite.

Cartea dispune de un sit web dedicat - www.wiley.com/compbooks/pender - unde se găsesc cele mai noi resusrse UML, unelte, vendori și forumuri.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro