Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


Recente - PC Magazine Romania, Decembrie 2003

Ziua la HP

Cel mai mare eveniment dedicat de HP în exclusivitate clienților strategici, factori de decizie din cadrul companiilor mari și mijlocii, HP Day s-a bucurat de o prezență internațională deosebită - peste 20 lectori HP, alături de invitați de seamă din cadrul MCTI și a prestigioasei companii de consultanță IDC Group, precum și ai partenerilor Microsoft; Oracle; SAP; FIBA; BroadVision și mulți alții.

Au fost prezentate strategia și poziția HP la nivel regional și local, precum și rezultatele pe recent încheiatul an financiar 2003. Tot ceea ce este nou în materie de produse și soluții enterprise HP a fost prezentat pe parcusul a 5 sesiuni dedicate: telecomunicațiilor, serviciilor financiar-bancare industriei, instituțiilor guvernamentale și tehnologiei.

Sesiunea plenară a debutat cu un bilanț al anului 2003 făcut de Wolfgang Wittmer, Director Entreprise Systems group, HP Austria, Europa de est, Orientul Mijlociu și Africa, și de Radu Enache, General Manager, HP România. Apoi Adriana Țicău,

Secretar de stat MCTI, a prezentat o viziune asupra pieței românești de tehnologia informației și comunicațiilor. - DI

(din comunicatul de presă HP și agendele de lucru, www.hp.com.ro)

telecom

Arno Lippmann, Business Development Manager, HP ISE, a prezentat tema Întreprinderea cu Latență Zero (Zero Latency Enterprise - ZLE) care a demonstrat beneficiile unei arhitecturi integrate, optime pentru accesarea în timp real a informațiilor critice operaționale sau cele legate de clienți.

soluții guvernamentale

Rudolf Ritcher, Director Government and Public Affairs, HP EMEA, a prezentat soluții, produse și servicii axate pe cerințele cheie ale sectorului public, mutând accentul de pe in-line pe on-line, asigurând transparența și deschiderea necesară unor relații cât mai directe cu cetățenii-beneficiari. Portofoliul include noi carduri securizate de identificare (Kevin Scott, Director Governement Practice, HP ISE), registre, controlul granițelor și al imigrării, administrare integrată a trezoreriei, soluții pentru agricultură (Lenka Kamenicka, Regional Director, HP ISE), educație și sănătate.

financiar-bancar

Rinaldo Bearth, Business Development Director Front Office Banking Solutions, HP ISE, a introdus conceptul HP inovator Next Generation Front Office care permite administrarea efectivă și eficientă a punctelor de service ale băncilor. Prezența considerabilă a partenerilor HP din domeniu, precum FIBA; BroadVision; Its Efficiency, RS2 Software Group, a permis participanților să descopere avantajele competitive ale soluțiilor oferite de aceștia.

industrie

Accentul a fost pus pe sectorul utilitar și serviciile de transport, precum și pe oferta de soluții ale partenerilor Oracle (Robert Komartin, Oracle România) și SAP (Valentin Tomșa, General Manager, SAP România) care acoperă aceste segmente de piață extrem de dinamice în prezent în România. Decis să le permită clienților să-și folosească la maximum întregul potențial TI al firmelor lor, HP a creat conceptul de infrastructură adaptivă, necesară pentru a face față schimbărilor din viitor.

tehnologie

A fost trecut în revistă portofoliul de produse și soluții enterprise deschise, moderne și flexibile, platforme pe care se dezvoltă și se administrează cu succes infrastructura adaptabilă. Farhad Ghoreishi, Itanium Business Manager, HP EMEA, a prezentat soluții bazate pe Itanium (www.hp.com/products1/itanium) care dau posibilitatea unei adaptabilități sporite precum și a răspunsurilor în timp real.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro